Jump to content
 • Content count

  709
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Community Reputation

55 Excellent

About [email protected]

 • Rank
  Membru
 • Birthday 07/31/1996

Contact Methods

 • Skype
  bughis.m

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Fete :X
 • Game Nick
 • Y!M
  Bughis17
 • Country
  Romania
 • City
  Stefanesti/Arges
 1. B@ghis...

  Propunere

  Eu le-am pus sa le faca au iesit misto cred )) Akum sa rezolvam cu alex...!sa schimbe rankurile pe server...!
 2. B@ghis...

  Cadou Steams

  Pro semnatura multumim de cadou:)! cum a zis akkad Steams Signature!
 3. B@ghis...

  Propunere Forum

  Cu Doza De H sunt Primu de acord:))))))) PRo!!!
 4. Nu nu este Inutil Eu inca sper sa vina vara si sa gasim Mai mult Sfaff...servere noi ....!
 5. Cerinte minime Moderator: Vechime forum minim 2 saptamani , activitate intensa in zona in care doriti MODERATOR (minim 150 posturi) , seriozitate si activitate zilnica obligatorie ! Sa nu aveti avertismente! Cerinte minime Moderator Global: Vechime MODERATOR 3 luni de zile , activitate intensa pe tot forumul (minim 1000 posturi) , seriozitate si activitate zilnica obligatorie ! Cereri V.I.P : -------- Conditii cereri moderator sau upgrade : -Seriozitate si vorbire corect gramaticala pe forum! -Activitate zilnica pe forum obligatorie . -Sa nu aveti nici un Avertisment ( Orice avertisment duce la respingerea cererii pana la data expirarii acestuia) -Vechime forum minim o luna . In caz ca nu indeplinesti conditiile de mai sus cererea ta va fii respinsa automat de catre un administrator ! IMPORTANT : Designerii forumului nu au dreptul de a face cerere upgrade ! (daca consideram ca merita , va primi accese de Moderatorsau M.G. dar cu acelasi grad "Designer") Detinatorii Serverelor nu au dreptul de a face cerere upgrade ! (daca consideram ca merita, va primi gradul Moderator sauM.G.) MODEL CERERE : Username: Functie actuala : Functie ceruta : Sectiunea/Sectiunile: Varsta: Y/M : Cat Timp petreci zilnic pe forum? : Arata minim 5 topicuri de la tine care au adus popularitate : Fii sincer si etaleaza un maxim de Spam facut de tine :
 6. B@ghis...

  Cerere Inf3Rno

  Tu vrei Moderator pe Forum? sau la anumite Sectiuni?
 7. Iti vrei Propriul Server si vrei sa nu ai probleme cu acesta? Comunitatea Steams vinde servere de cea mai buna calitate fata de celelalte firme la un pret foarte bun! http://www.steams.ro/cs.php Pentru mai multe datalii scrietine un reply!
 8. In primu rand cautam Owner pt. Nethm.Steams.Ro care sa populeze si sa ocupe de el! Designeri :lasa-ti un reply cu niste creatii...ale dumneavoastra + 1-2 creatii pentru comunitate Moderatori: (Minim 150 posturi) Cei interesati scrieti un reply!
 9. Da nici nam poze:)))cine stie ce...! https://www.facebook.com/sandu.bogdan2
 10. Lasal in seama noastra! Lede nu este treaba ta....am sa te rog sa te abtii...! Pro Moderator ,am sa te rog sa lasi sectiunile la care vrei Moderator!
 11. B@ghis...

  Anunt Owneri

  De exemplu Eu/Akkad/Ganja avem admin pe toate serverele Comunitati ....dar nu si la afiliate...
 12. Toti useri care au admin pe serverele Steams.ro va rog sa lasa-ti un reply pentru a va fi adugat Gradul Admin Server Model: Nick forum: Serverul pe care esti admin: Nume Admin/Ip/Steam ID: Cei care aveti grad pe forum numai lasa-ti reply!
 13. B@ghis...

  Prezentare Zoro

  Bine ai venit!
×