Jump to content
daizukE^

Horoscopul Zilei De 14 Iunie 2013

Recommended Posts

GEMENI
In afara unor chestiuni legate de job ar mai fi cateva probleme pe-acasa de rezolvat, in fuga, ca sa puteti pleca spre o zona de agrement, sa va distrati pana duminica.

RAC
Aveti o buna sustinere astrala si-ar fi bine s-aveti curaj sa initiati un proiect, sa dati concurs pentru ocuparea unui post mai bine platit, sa faceti niste achizitii.

LEU
O sa acceptati o munca in particular daca simtiti ca de-acolo pot veni bani, macar asa, in timp, daca nu de la bun inceput.

FECIOARA
Se poate sa luati un examen, sa treceti de un interviu si sa obtineti un job, sa fie o recunoastere a calitatilor dobandite in timp, pe bancile scolii.

BALANTA
Va parvine o confirmare de la destinatia la care vreti sa ajungeti, la mare, la munte sau la niste prieteni care v-asteapta la un gratar azi-maine.

SCORPION
Demersurile care tin de bani va reusesc cu conditia sa va-ncadrati in programul de lucru al celor de la care aveti nevoie de aprobari, stampile, semnaturi.

SAGETATOR
Poate va-nscrieti in audienta sa va prezentati luni cu jalba-n protap la sefi sa le cereti cate ceva care v-ar fi util la serviciu.

CAPRICORN
Ca sa economisiti niste bani poate luati cu reducere o aparatura casnica sau cumparati in rate tot ce-aveti nevoie, sa nu se simta la buzunar.

VARSATOR
Se poate sa primiti ajutor din partea cuiva care sesizeaza ce v-ar prinde bine si se ofera sa va sprijine si-asta o sa va-ncante.

PESTI
Dati dovada de o mai buna inspiratie, o sa puteti avansa cu munca la un proiect artistic sau la ceva care v-ar pune in lumina toate talentele.

BERBEC
Poate dati tonul unei excursii, sfera deplasari este activata si va reusesc initiativele de acest gen, chit ca va duceti pana in localitatea vecina

TAUR
O sa fiti acaparati de treburi gospodaresti, poate faceti niste reparatii capitale, montati ceva aparatura si o sa fie solicitant, nemaivorbind de banii cheltuiti.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×